sneakers til efteråret (og barslen)

lykken er #61

 photo Liebling2_zpsetobeyq1.jpg

Cardigan og skjorte: Saint Tropez//Bukser: Vero Moda//Sko: Adidas ZX 500 Weave//Ur: Daniel Wellington

Endnu en uge er gået. Stadig ingen tegn på fødsel. Hun formår virkelig at holde spændingen derinde. Nu ved vi, at der ikke kan være langt igen, men vi ved stadig ikke hvornår det sker. Jeg lever derfor livet i venteposition. Tør ikke rigtig tage for langt væk hjemmefra og orker det ærlig talt heller ikke, men samtidig er det også en anelse kedeligt at se heeele Go’morgen Danmark samt de efterfølgende genudsendelser af diverse programmer. Jeg savner en større og mere alsidig TV pakke – eller måske en adgang til NUTV, hvor jeg kan se De Unge Mødre, Top Model og alt det andet guf. Og så glæder jeg mig til at blive lidt mere mobil igen. Trods ventepositionen har ugen budt på flere gode stunder – læs med her.

Lykken er..

  • At blive inviteret på frokost af verdens bedste mor, som ved jeg keder mig bravt og er utålmodig som pokker nu hvor jeg er gået over termin.
  • At få at vide man er flot gravid. Det er altid rart når man ikke kan passe noget tøj og bare føler sig grande.
  • At modtage pakker til den lille.
  • At man kan shoppe fra sofaen! ‘Trøste’shopping er fantastisk i denne tid.
  • At min vielsesring snart er færdig på værkstedet, hvor den er blevet svejset sammen med min forlovelsesring. Den er meget savnet. Jeg har følt mig meget nøgen uden den de uger den har været væk. Jeg glæder mig til at se om jeg får ringen eller min baby først. Vente vente vente..

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sneakers til efteråret (og barslen)