smukke sverige

valg af barnevogn

 photo barnevogne_zpslvknacvu.jpg

Emmaljunga Big Star Supreme//Odder Zip

En af de helt store ting når man skal have sit første barn er valg af køretøj. Ikke vores bil (selvom den også er blevet skiftet ud), nej, hendes helt eget køretøj; barnevognen. Det er en temmelig dyr sag, hvis I spørger mig. En stor post på babybudgettet. Min dejlige lille nevø kører rundt i den lækre model Zip fra Odder. Den er jeg ret forelsket i. Man kan mærke den er ordentligt kram og så har den nogle smarte detaljer; den kan pakkes sammen til at fylde ganske lidt på trods af dens lange liggemål og så er jeg vild med sådan en lille detalje som lynlåsen midt i overforet så man nemt kan komme til baby.

Alligevel har vi ikke valgt en Odder vogn. Efter at have kigget på flere mærket, både mere og mindre dekadente og dyre, og have prøvet diverse vogne i bagagerummet på vores bil, snævrede vi feltet ind til to vogne. Den ene var faktisk Odder vognen og den anden var den valget faldt på; en Emmaljunga Big Star Supreme. Hvorfor nu en Emmaljunga, når jeg ellers er så vild med Odder Zip? Simpelthen fordi vi bor i København og jeg forudser, at jeg skal forsere en del forhindringer på de smalle fortorve på Frederiksberg med barnevognen – og derfor stod drejehjul højt på ønskelisten. Den feature kunne Odder ikke byde på kombineret med et langt liggemål – det kunne Emmaljunga.

Efter nogle dejlige dage i sommerhus i Marielyst tidligere på året kørte vi forbi Kære Børn i Nykøbing Falster. Her fandt vi vognen! The one and only. En sort Emmaljunga Big Star Supreme – med drejehjul. Den var klar til, at vi kunne tage den med per omgående (normalt kan man snildt vente 10 uger på en barnevogn). Derudover fik vi en god samlet pris på vognen, noget tilbehør til den og andre ting og sager vi alligevel stod og skulle købe. Så meget spontant købte vi barnevognen og nu står den herhjemme og venter på sit ‘fyld’. Så må vi håbe hun kan lide vognen når hun en gang dukker op.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

 • Karina

  Jeg har været usansynlig glad for Emmaljunga Big Star Supreme. Bor også i en by, og den er så nem at have med rundt i butikker, og mine arme falder ikke af, når jeg skal dreje.. Det eneste de små hjul ikke er så gode til, er sne. Altså når fortorvet ikke er ryddet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia R

  Dejlige indlæg på din blog for en vordende mor som mig der er 24+1 🙂
  Vi vælger nok også det samme som dig pga. drejehjul. Mest fordi jeg har en sart ryg, så drejehjul er SÅ meget nemmere at køre med, og så kan de jo også låses til de lange stræk ligeud i skoven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

smukke sverige