jeg glæder mig

smukke sverige

 photo baby1a_zpsjzhib6le.jpg

Min babybule tilbage i uge 34, da vi nød livet og hinanden i Sverige. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at have nogle fine billeder af maven, nu hvor man for alvor kan se jeg er gravid og ikke ‘bare’ tyk. Heldigvis var min mand frisk på at knipse et par billeder i den fine solnedgang midt ude i de svenske skove. Han tog også nogle spontane billeder i det klare dagslys af min gravide krop iført bikini, da vi var ude og bade – de er ikke såååå yndige kan jeg afsløre. Lidt for blege, lidt for meget hud. Så I må nøjes med det her modlys billede fra smukke Sverige.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg glæder mig