reminder - rabatkode babynest

barsel inden baby – nyd det nu!

 photo 9692fcfa-5147-4865-9a99-fab581e46e02_zpsybonzgya.jpg

Jeg har altid troet, at man havde mega meget tid til hygge og spas når man var på barsel. At barsel var lig med ét langt cafebesøg, hvor man overdosede på latté og lækre brunchplatter. Men jeg kan høre fra flere, at det måske ikke er tilfældet.. Man kan selvfølgelig have lov til at håbe man får verdens nemmeste baby og får tid til både praktiske gøremål OG masser af hygge. Alligevel har jeg benyttet lidt af ventetiden til at få læst en enkelt bog, som ikke handler om graviditet, amning og fødsler. Nemlig Camilla Läckbergs nyeste krimi ‘Løvetæmmeren’. Normalt læser jeg ikke for hyggens skyld i hverdagen når jeg går på arbejde – det er noget jeg gør når jeg er ude og rejse. Sådan en lille luksus i ferien – og nu også i min barsel inden baby.

Jeg husker også at nyde muligheden for lange brusebade, at ligge og vågne langsomt i sengen om morgenen, at drikke min te mens den er varm, at min store mave er min stolthed og ikke behøver gemmes bag løst stof og alt det andet. Men ligeså meget som folk siger ‘nyd det nu’ til både min mand og mig, ligeså meget glæder vi os altså også til at nyde livet med vores datter. Det bliver anderledes. Måske hårdt til tider. Men det bliver altså også ret så stort. Så vi nyder både livet nu og har også planer om i den grad at nyde livet, når det snart tager en drejning. Er der noget jer, der er forældre, ville ønske I havde ‘nydt mere’ før I blev forældre, eller nyder I livet i lige så høj grad nu som før livet med børn?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

 • Hvor er du dog smuk gravid og din mave sidder virkelig fint!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg genkender fuldstændigt dine tanker! 🙂
  Nu er min dreng, Isak, 3½ måned efterhånden og jeg har nydt det i fulde drag, MEN alt er virkelig vendt op og ned. Det lyder helt vildt banalt, men mit bedste tip er at nyde at gøre tingene nu mens du har lyst. For lige om lidt er der en baby der sætter dagsordenen. Og jeg har endda et nemt barn (sover om natten, ingen kolik, ingen længere skrigeture, ingen problemer med amning eller andet…) og alligevel har jeg meget begrænset “Theresa-tid”. Nyd at sove længe (ved det kan være svært sidst i graviditeten), nyd dine aftener for dig selv eller med din kæreste, tag lange bade og forkæl dig selv. Og tag en hyggedag hvor du ser alle de tv-serier du vil og ikke laver noget som helst. Dem går der laaaaang tid inden du oplever igen.
  Glæd dig til den lille kommer – det er fantastisk, og kan godt huske hvordan det var at bare gå at vente til sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet – jeg vil prøve at nyde det hele: spontanitet, søvn, lange bade og hele pakken 😉

   Jeg glæder mig mega meget – selvom det er lidt underligt når man ikke helt ved hvad man glæder sig til nu man ikke har prøvet det før 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

reminder - rabatkode babynest