rabatkode - by cara babynest

på det seneste…

Det er blevet tid til en lille opdatering på hvad mit liv blandt andet har budt på mens jeg har været fraværende på bloggen. Billederne er fra min Instagram (@blogliebling), hvor jeg stort set dagligt opdaterer med billeder af alt muligt godt og blandet. Jeg har, som jeg skrev forleden, haft ferie med min bedre halvdel og snart hedder det barsel for mit vedkommende. De første uger af vores ferie var mega hektiske – vi havde nemlig en ganske særlig begivenhed foran os og det var ikke fødslen af vores barn. Måske I kan gætte hvad?

 photo blog2_zpshzympkiw.jpg

En smuk tur på stranden i Vejby//Min flotte mand//Hjemmedyrkede ærteblomster lavet med kærlighed

 photo blog3_zpswmzmcxnj.jpg

Mit liv har været fuld af friske blomster – det elsker jeg <3

 photo blog4_zps8jjkqohi.jpg

Mit liv har også været fuld og god mad – Pæn koldskål i min mors fine porcelæn//Min voksende mave på stranden//Rigeligt med rejer – dét er lige mig!

 photo blog5_zpszkeuh7m6.jpg

Tykke på stranden i Hundested//Til meget fornemt bryllup på Moltkes Palæ i indre by//Vores fine kirke her i Nordvest på en smuk solskinsdag

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

rabatkode - by cara babynest