gravid status #2

new in: babyudstyr

 photo KILI_zps0leiumtd.jpg

Vi har bl.a. købt den klassiske Kili seng til babyværelset

Jeg ved ikke om I synes det er spændende, men nu har jeg efterhånden gået og gjort klar til babys ankomst et stykke tid og det har bl.a. bragt en del nyindkøb med sig. Nogle ting til hende, nogle ting til hendes mor (altså mig, hvis man skulle være i tvivl). Jeg tænker, at jeg kan lave et par indlæg med de ting jeg har indkøbt til hendes værelse, hendes barnevogn og måske også smide et par tips om tøj til gravide. Hvad siger I til det?

Når først tingene er kommet i brug kan jeg give en anmeldelse af hvordan diverse ting fungerer for os.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

7 kommentarer

 • Lisa

  Husk nu at få købt godt med basis-ting ind. Masser af body’er og andet som man ikke kan undvære ejer selv et hav af disse http://www.feen-froen.dk/100-100-04-410-body-ss-modal-marma-p-7701010001.html som min yngste datter har på stort set hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  JAA er selv megaskruk, så følger gerne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  ja ja ja, sådan nogle indlæg elsker jeg 🙂
  Venter spændt på min lille fyr i maven melder sin ankomst indenfor de næste 3-4 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor spændende Maria :147: Rigtig god fornøjelse med den kommende familieforøgelse :blush: Og tak fordi du gerne vil læse med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia R

  Lyder rigtig godt. Jeg er selv gravid i 24. Uge og mangler at købe alt 🙂 Så jeg suger gerne råd og inspiration til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der kommer flere indlæg 😉 Jeg har bl.a. lidt om valg af barnevogn på trapperne – jeg har også planer om at skrive lidt om andet udstyr, måske vise lidt tøj og fortælle om fødselsforberedelse :blush: Stort tillykke med din graviditet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gravid status #2