nyt nyt nyt - babynest fra by cara

mit nye liv

 photo blog1_zpsxk3dwbfo.jpg

Sun Lolly på en af de varme feriedage//Saint Tropez kjole i solnedgangen på stranden…

Her sidder jeg så. Tre ugers voldsomt begivenhedsrig ferie med den dejligste mand er fløjet afsted og nu er jeg alene hjemme mens han er på job. Jeg har stadig ferie og inden længe glider min ferie let og elegant over i barsel. Det er super mærkeligt at tænke på det bliver mit liv det næste års tid – det hjemmegående liv. Jeg er sikker på der nok skal blive masser at se til med en lille ny – der er allerede nu masser at lave, men det er alligevel lidt svært at forholde sig til ikke at skulle afsted på job om morgenen.

Én af de ting jeg gerne vil nå (ud over alt det praktiske) inden jeg bliver mor er at få læst lidt. Jeg er ikke sikker på om der bliver tid til det efter fødslen. Hvis nogen af jer kender en god bog jeg bør læse inden babys ankomst må I meget gerne skrive i kommentarfeltet. Det kan være alt fra en god roman til bøger om babyer, amning og søvn.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt nyt nyt - babynest fra by cara