new in: babyudstyr

indretning af babyværelset

 photo vaeligrelse1_zps34eevtxi.jpg
 photo vaeligrelse2_zpsjsvxgx1g.jpg

Lamper: Pendler fra Muuto//Knager: Dots fra Muuto//Kommode: Hemnes fra IKEA//Lampe: Svampelampe fra Heico//Seng: Kili fra Sebra//Plakat: Fine Little Day//Puslepude: Contour Powder fra Done by Deer//Sengetøj: Contour Powder fra Done by Deer//Kanin: Hopstimist Bunny Baby Bimble//Tæppe: Cam Cam

Jeg fornemmer der var stemning for nogle indlæg omkring mit redebyggeri i forbindelse med, at vores lille kærlighedsklump snart kommer til verden. Her kommer først lidt om hvad vi har til hendes værelse. Vi mangler at få bygget en væg før vi kan købe de sidste møbler og indrette børneværelset. Det har dog ikke holdt mig tilbage fra at indkøbe masser af nyttige (eller bare nuttede) sager. Jeg får en smule stress når der ikke er styr på det hele – så et utal af babybutikker er blevet finkæmmet både online og i de fysiske butikker. Jeg er spændt på at se hvilke ting, der bliver uundværlige og hvilke ting, der bare kommer til at optage plads. Det tror jeg først man rigtig kan vide når hun er kommet til verden.

Vægprojektet er så småt ved at være en realitet, så forhåbentlig kan vi nå at få indrettet hendes værelse inden hun ser dagens lys. Jeg ved godt, at spædbørn ikke bruger deres eget værelse det første laaange stykke tid, men det er altså meget rart, at der er styr på de store linjer inden hun kommer så man bare kan nyde lugten af baby frem for at leve i støv fra vægbyggeriet.

Indtil nu har hun bl.a. fået den fine Kili seng, som hun forhåbentlig kan bruge mange år frem. Derudover er planen, at hun skal have en Hemnes kommode fra IKEA som puslebord. Værelset er ikke så stort, men vi har brug for god opbevaring – så det bliver en stor kommode. Ud over møblerne har hun også fået en fin plakat, en lækker svampelampe, en puslepude fra Done by Deer (jeg venter på, at deres matchende, ensfarvede sengerand kommer i butikkerne – så skal den købes hjem), hun har også fået bl.a. en fin lille hoptimist kanin og lækkert sengetøj fra både Done by Deer og Cam Cam. Og så fik hun nogle dots og pendler fra Muuto, da vi tidligere på året besøgte deres lagersalg.

Det var nogle af de ting hun har fået til hendes eget værelse. Men sådan et lille menneske holder sig ikke til så få kvadratmeter. Det spreder sig ud over hele lejligheden. Så hun får også en vugge at sove i i vores soveværelse samt en kravlegård i stuen, hvor hun f.eks. kan sove i hendes fine nye babynest. Vi overvejer også en Nature Sway slyngevugge, men venter lidt og ser om vi får behov for flere steder hun kan sove end de mange hun allerede har.

Husk I stadig kan få rabat på den lækre babynest fra bycara.dk – se mere i dette indlæg.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Mette Marie

    Det er sådan nogle fine ting! Er vild med at det lyserøde blandes med grå, så det ikke bliver alt for pussenusset 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak 🙂 Jeg glæder mig til at se det hele på værelset når vi får bygget det færdigt. Håber det grå og lyserøde bliver fint sammen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: babyudstyr