jeg sagde ja!

gravid status #2

 photo babybule3_zpsb0akzvgh.jpg

Gravidtop: H&M//Bukser: Minimum

Jeg skrev en lille liste med en update på min graviditet for nogle måneder siden (se den her). Nu har jeg lavet en opdateret liste.  Hvis I selv er gravide må I meget gerne skrive jeres egen lille liste i kommentarfeltet. Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Status på graviditeten…

 • Antal uger som gravid: 35
 • Antal kilo taget på: 10+
 • Livmål: 100+ cm
 • Stykker tøj baby allerede ejer før hendes fødsel: Jeg har slet ikke tal på det – hun bliver en lille velklædt klump. Hun har fået masser af fine sager i gaver og så skal jeg ærligt indrømme, at jeg også selv synes det er ret hyggeligt at indkøbe tøj i mini størrelser. Det meste er nu vasket og klar til at blive taget i brug.
 • Misbrug af junk tv: Plastikmareridt, Luksusfælden, Go’morgen Danmark, Bones, og masser af andet ‘baggrundsstøj’ og naturligvis også nogle lidt bedre serier og film.
 • Dage til officiel barsel begynder: 2 – min ferie lakker mod enden og bliver snart til barsel. Allerede nu har jeg fuldstændig mistet fornemmelse for ugedage og tid – jeg kan tydelig huske min søster fortalte om den følelse i dette indlæg.
 • Gravid apps hentet til mobillos: 5
 • Ting vi mangler før hendes ankomst: Det kræver nærmest sit eget indlæg..

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

 • Maria

  Antal uger som gravid: 37+4
  Antal kilo taget på: 9
  Livmål: 117 :-O
  Gravid apps hentet til mobilen: 5
  Antal toiletbesøg om dagen: 7+
  Gener: Væske i ben og fødder, kløe på hele kroppen, hovedpine, bækkensmerter og halsbrand
  Utålmodig: Ja, og rastløs
  Redebyggeri: Min kæreste har spottet at jeg er ude at hente kviste hele tiden. – Huset skal være rent, der bliver ryddet op og smidt ud, bagt og lavet mad til fryseren, vasket babytøj osv. osv.
  Styr på navn: Overhovedet ikke.
  Pakket sygehustaske: Ja, og pakket om en enkelt gang.

  Det var lidt lidt fra min lille liste, synes det er rigtig spændende at følge med i dit lille baby-projekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg sagde ja!