det er for vildt

nyt nyt nyt – babynest fra by cara

 photo babynest1_zpsb2c8oc4y.jpg

 photo babynest2_zpsvsxuokyg.jpg

Lækkert nyt lir til et lille nyt menneske…

Når sådan en lille baby melder sin ankomst følger der en lang liste af ting med man kan erhverve sig. Vi har allerede fået styr på en del ting og sager til vores datters ankomst, men jeg skal da indrømme vi stadig mangler lidt. Én ting vi ret hurtigt fik var en babynest. En baby-hvaffornoget, tænker I måske? En babynest – frit oversat en ‘babyrede’. Sådan en lækker fluffy sag, man kan lægge sin arving i når de rigtig skal have det rart.

Vi bor på to etager, så vores baby får værelse og seng ovenpå, men skal naturligvis også have et rart sted at ligge når vi er i underetagen. Og det er her babynesten kommer i spil. Vi har købt en rigtig fin, brugt kravlegård, som skal stå i stuen. Nede i den er det planen, at der skal ligge et tæppe og så en rar babynest hun kan føle sig dejligt tryg i fra start. Reden kan også bruges på sofaen, i sengen, og i barnevognen – kun fantasien sætter grænser.

Inden jeg for alvor havde noget at tjekke markedet for babyreder ud, var jeg så heldig at blive spurgt af Camilla fra bycara.dk om jeg ville teste en af deres nye, lækre babynest i allergi- og miljøgodkendte materialer (eller altså, det er selvfølgelig ikke mig, der skal teste den – men min lille pige, det andet ville være noget rod). Jeg har valgt en super fin én i beige farver. Den har en lækker varmeregulerende, ergonomisk madras og snoretræk, man kan regulere redens størrelse med. Sååå smart!

Jeg har allerede fået reden hjem og kan indtil nu fortælle, at kvaliteten virker rigtig god, farverne er flotte og passer perfekt til det nye Cam Cam lir jeg kom til (ups!) at købe. Når hende den lille er kommet til verden om et par måneder kan jeg fortælle meget mere om hvordan sådan en babynest fungerer i praksis. Indtil da kan I se mere på bycara.dk og læse meget mere om hvad sådan en babyrede egentlig er for noget.

Pssssst! Hold øje herinde – der kommer en rabatkode til bycara.dk meget snart!

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det er for vildt