gravid status

det er for vildt

 photo d840a8ae-261f-4617-85cd-81ddda041e0e_zpsndpuucrq.jpg

Det er for vildt! Helt surrealistisk. Jeg har haft min sidste arbejdsdag inden ferie og efterfølgende barsel. Planen er, at jeg skal være væk fra mit job i noget, der sammenlagt ligner et år. Et helt år! Det kan jeg slet ikke forholde mig til. Inden jeg ser mig om er jeg sikkert på vej tilbage på job, men pt. virker det som reeet lang tid. De seneste uger har været super hektiske og de første par uger af ferien er også allerede fyldt godt op med gøremål. Alligevel håber jeg, at der bliver tid til at nyde at holde fri med min lækre kæreste – måske endda i solen hvis vi er heldige og DMI holder hvad de lover. Jeg håber også der bliver tid til flere indlæg her på bloggen og også hos Saint Tropez, nu hvor ferien har ramt mig. Er I gået på ferie?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gravid status