en tur sydpå

outfit: kimono og 15 % på boozt

 photo BLOG2_zpsk2erwzou.jpg

Kimono: Vero Moda//Kjole: H&M//Støvler: Bianco

I dag – og KUN i dag søndag d. 31. maj – er der 15 % at spare på Boozt. Både på nye og nedsatte varer. Det er ikke noget dumt tilbud. Jeg kunne hurtigt fylde en indkøbskurv på Boozt – der jo både noget til mænd, kvinder og til børn. Ikke dårligt. Boozt har mange lækre sager hvis jeg skal sige det – bl.a. denne fine kimono som jeg flittigt har brugt til forårets fester, den kan bruges både af gravide som mig og ikke gravide – netop sådan noget tøj min garderobe har brug for. Hop ind på Boozt, shop løs og brug koden ’15TODAY’.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Mette Marie

    Ih, jeg synes det er så hyggeligt at følge med i din graviditet (nok fordi jeg selv er rimelig skruk!), og håber du vil opdatere en masse når baby kommer! Hvor længe havde i planlagt at I ville forsøge at få en baby? Og var I ligemeget med på idéen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak fordi du gerne vil følge med 🙂 Jeg gemmer dine spørgsmål til et indlæg – håber det er ok 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en tur sydpå