gravid cravings

en tur sydpå

 photo Marielyst1_zpscihvyruk.jpg

Solbriller: Ray-Ban//Jakke: Vila//Top: Saint Tropez//Halstørklæde: Saint Tropez//Jeans: Mamalicious//Sko: Adidas

Jeg er netop hjemvendt fra nogle dejlige dage sydpå, nærmere betegnet Marielyst, hvor jeg har været i sommerhus med familien. Det har været afslappende og hyggeligt. Vi har spist urimelige mængder mad, svømmet i husets indendørs pool og gået tur i Marielyst by. Nu er jeg hjemme igen, hvor den står på praktiske gøremål – hvis ellers mit gravide korpus vil droppe kvalme og give mig lidt mere energi. Heldigvis har jeg ferie hele ugen, så jeg får forhåbentlig mulighed for at gøre tingene i mit eget tempo.

Turen til Marielyst bød i øvrigt også på andet end sommerhushygge – der blev gjort store køb. Hvad der er blevet indkøbt får I snart at se. Jeg har selv rimelig meget optur over det.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gravid cravings