oreo brownies

sommertid med nyt ur – rabatkode

 photo danielwellington_zpsgwp5pq0c.jpg

Jeg har været så heldig at modtage dette flotte ur fra det svenske urmærke Daniel Wellington. Uret har en klassisk brun rem og en flot gylden skive. Det er super tyndt og virker derfor ikke prængende på trods af den store skive. Skulle man være til en lidt mindre skive eller en anden farve rem eller skive, så findes det også.

Uret har fået mange komplimenter – især mænd har bidt mærke i mit nye ur, hvilket jeg synes er meget sjovt. Det er selvfølgelig også lidt maskulint i sit udtryk hvilket måske er en del af forklaringen. Det er dog et dameur, men findes også til herrer – så ingen bliver snydt. Alle kan gå med det.

Hvis du, eller din kæreste, skal have en nyt ur kan I benytte rabatkoden “blogliebling” på webshoppen og få 15% på købet indtil 30. april.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oreo brownies