vil i kende kønnet?

sjov gaveindpakning

Nu hvor den store festsæson er over os med konfirmationer, bryllupper og alt det andet gode, så vil jeg lige give mine tips til sjov indpakning af gaver. Man vil jo aller helst give noget mega personligt og unikt, men nogle gange er det eneste rigtige at give ganske simpelt et gavekort eller nogle penge. Og her synes jeg personligt godt det kan blive lidt kedeligt med sådan en flad kuvert, så jeg har samlet lidt idéer – nogle af dem har jeg selv brugt med succes. Tilføj gerne jeres gode idéer i kommentarfeltet.

 photo pengesedler_zpsltb3la10.jpg

Sjov gaveindpakning

  • Fold pengesedler som tøj – jeg har bl.a. foldet et par bukser, en t-shirt og en skjorte engang (dem I kan se på billederne). Det fungerer især godt hvis modtageren ønsker sig tøj. Man kan finde guides til at folde på Youtube.
  • Lav et pengetræ med mønter eller sedler bundet på – især god til folk med have, så kan de plante det lille træ ud i haven eller i en krukke.
  • Bland mønter i fint sand i en spand og giv en si med, så kan modtageren selv grave guldet frem.
  • Pust en stor ballon op og læg pengene eller gavekortet ind i ballonen. Det skal helst være en gennemsigtig ballon, så modtageren kan se der gemmer sig noget indeni.
  • Lav en drage i papir og fold pengesedler som kan sættes på dragens hale. Fungerer allebedst hvis modtageren er et barn – eller bare er virkelig pjattet med at flyve med drager.
  • Lav en skattejagt, hvor pengene er gemt enten rundt omkring eller til slut på jagten, læg ledetråde undervejs. TIP! Gem dem helst indenfor egen matrikel så pengene ikke kommer i de forkerte hænder.
  • Gavekort til pizza- og filmaften – print en pizzaskive ud med tekst på (noget om hvad ‘gavekortet’ er), klip den rund og læg den ned i en pizzabakke fra det lokale pizzaria (ubrugt helst – høhø).

 

Det var nogle af mine idéer. Lad mig høre jeres.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vil i kende kønnet?