1. april

outfit: partisaner bukser

Tro det eller lad være – jeg har sørme købt flere nye sager til garderoben. Den får hele armen for tiden. Min kæreste joker lidt med, at jeg køber ét eller andet nyt hver uge – så det forsøger jeg at leve op til. Og det går ganske glimrende. Faktisk er der hele to nye ting på billederne her. Det ene er de lækre nye bukser fra Saint Tropez, det andet er de fantastiske sneaks fra Adidas.

Jeg synes bukserne fungerer rigtig fint her til foråret med den styling jeg har lavet her. En god basic tee, favorit læderjakken og et par sneaks. Når sommeren nærmer sig kan buksernes sæson forlænges ved at tilsætte sandaler i stedet for sneaks, og så smide læderjakken så man ikke bader i sved. Og skulle man synes bukserne er lidt for varme til sommer findes de faktisk også som shorts (se selv her).

 photo bukser4_zpsegk58krv.jpg

 photo bukser2_zpstgkqv1ie.jpg

 photo bukser6_zpsqnqikzvl.jpg

Jacket: Saint Tropez//Top: Moss Copenhagen//Pants: Saint Tropez//Sneaks: Adidas//Shades: Ray-Ban

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. april