outfit: partisaner bukser

outfit: festkjolen til årets konfirmationer

Det er altid lidt svært for mig at finde det rette at tage på til fester. Man skal være tilpas pæn, men samtidig synes jeg det er super vigtigt, at man føler sig godt tilpas. Hvis man går en hel aften og retter på tøjet og føler det strammer, er for kort eller kradser – så er festen lidt ødelagt.

I år har jeg forsøgt at være lidt på forkant. Både april og maj byder på et utal af fester. Der er 1 års fødselsdag, 30 års fødselsdag, 2 x 50 års fødselsdag og ikke mindre end 3 konfirmationer. Så jeg skal nok få brug for festtøj! Én af kjolerne til årets fester har jeg allerede fundet. Den er købt i Saint Tropez, er gulvlang i gråt/sort/sølv mønster og sidder rigtig rart. Måske kommer den på til mere end én fest, men den kommer helt sikkert ikke på til alle sammen. Så jagten fortsætter på gode kjoler. Men her er i hvert fald et bud, hvis I skulle stå i samme situation som mig og lede efter kjole til en stor begivenhed.

 photo Kjole2_zpsndjdkdq6.jpg

 photo Kjole1_zpsyykdrmn3.jpg

Dress: Saint Tropez//Blazer: H&M//Shoes: Shoe Biz//Rings: Pieces by Julie Sandlau, Stine A and Leaves by Helle Gerd

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: partisaner bukser