20 % på alt hos lirumlarumleg

bådfeeeeest

Forrige uge var jeg inviteret til fest på Selskabsbåden i KBH af Coolshop. Denne invitation var en jeg glædede mig særligt meget til – ikke nok med vi skulle ud på Selskabsbåden i KBH – der var også mulighed for at have en +1 med. Jeg er tit lidt for genert til at small-talke til bloggerevents, så jeg føler mig nogle gange lidt malplaceret. Denne gang var det anerledes. Jeg havde taget min skønne søster med under armen – så jeg vidste det nok skulle blive en god aften (på trods af vores begges tendens til søsyge..)

Der blev serveret lækker mad, både sushi fra Sushi Lovers og burgers Max Burger, der var en tarotkortlæser og masser af lækre produkter til lækre laaaadies. Der var neglelak fra OPI, hårfjerning med laser og lyserøde eltandbørster fra Philips, Bare Minerals makeup og jeg skal gi’ jer. Læs mere om hvad vi oplevede til eventet under billederne. Jeg kan afsløre der var en af os, der var mere end almindeligvis heldige..

 photo coolshop4_zpshaknwxgt.jpg

Vi ankom i forårssolens aftenstråler til Selskabsbåden, der i dagens anledning var fint pyntet op med palmer og balloner..

 photo coolshop1_zps78pxsosr.jpg

Der blev serveret alt for lækker sushi – gi’ mig mer’ siger jeg bare, er tosset med sushi for tiden!

 photo coolshop6_zpsg2p6tdng.jpg

Små fine kopkager røg der også én enkelt eller tre ned af. Damn jeg elsker sådan noget tag-selv buffet.

 photo coolshop3_zpsom6vzknb.jpg

Vi hørte om pigepakken – en pakke med snolder, bind, tamponer og andre små produkter til ‘den tid på måneden’. Det bliver sendt hjem til én på abonnement..

 photo coolshop2_zpsci1wrnjj.jpg

Denne lille lækre bandit fra Bosch var det første vi mødte, da vi gik ombord på båden. En lille skruemaskine med fine sten på. Min søster fik straks julelys i øjnene – dén ønskede hun sig brændende. Heldigvis kunne man vinde den ved at skrue to skruer i på tid, så vi gav det begge vores bedste skud..

 photo coolshop5_zpszcc7wfvc.jpg

Min søster havde en formidabel tid på skruemaskinen – desværre var der en, der var bedre. Det blev hun noget ærgerlig over. Men nederlaget sveg ikke længe – der blev nemlig trukket lod om endnu en præmie – og gæt hvem, der vandt? Det gjorde hun! En fin eltandbørste og en lille lækker laser dims til at fjerne uønsket hår med. Genial præmie lige inden shorts sæsonen. Så må hun ønske sig skruemaskinen til hendes snarlige fødselsdag i stedet. 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på alt hos lirumlarumleg