outfit: singing in the rain

påskegul

 photo paringskegul2_zpsywbewwxf.jpg

Kjole: Stine Goya//Clutch: By Malene Birger//Krukker: Ellos//Pude: Ellos//Plakat: Justspotted//Sko: Converse//Body butter: Body Shop

Nu er det snart påske. Normalt er jeg ikke vild med gul – men i år har jeg et lille crush på farven. Jeg har lyst til at have sarte gule pasteller i hjemmet, på mit spisebord står gule påskeliljer og min garderobe måtte da også gerne eje en lille strejf af gul – f.eks. den pæne Stine Goya kjole på collagen. Jeg har fundet lidt gule lækkerier frem i anledning af påsken. Klik på links under collagen for at komme ind på websiderne, der forhandler produkterne.

Og ha’ så lige nogle lækre påskedage når I når så langt.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: singing in the rain