outfit: strik og pleather pants

påskeferie

 photo 1ec72c1d-3a5f-4328-82eb-6e476a991e04_zps16f98105.jpg

Fotos: Pinterest

Jeg er så heldig at holde påskeferie hele ugen. Det er virkelig tiltrængt og jeg nyder det allerede. Jeg har masser af praktiske gøremål, men forhåbentlig bliver der også tid til at gå ned i gear og nyde livet lidt. I går var jeg ude og lufte min cykel rundt i KBH og dernæst til middag hos svigerfamilien, i dag har været top praktisk. Heldigvis kom mine forældre forbi til eftermiddag og de havde medbragt kartoffelkager – så blev dén søndag lige lidt mere lækker. Ikke nok med de havde flødeskumskager med, så fik vi også påskeæg af dem. Simpelthen så luksus at få påskeæg selvom man er (nærmest) voksen.

Her er lidt af de ting jeg ellers håber jeg for sat tid af til i påsken..

  • Bytte ting og sager jeg har købt i kådhed. Jeg køber helst ting, der kan returneres, chancen for at jeg fortryder mit køb er stor.
  • Få rørt mig lidt mere – motion har ikke stået øverst på min agenda de seneste måneder.
  • Blogge – både her og på Saint Tropez bloggen.
  • Spise masser af påskeæg i alle mulige smagsvarianter og formater.
  • Komme til frisøren og få klippet de trætte spidser af…

Hvad skal I bruge påskedagene på?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit: strik og pleather pants