new in: leaves ring

outfit: singing in the rain

Det er ikke meget forårsstemning, der er over de her outfit billeder. Det beklager jeg. Når vejrguderne forærer en god omgang regn som opstart på påskeferien er det lidt træls. Alligevel kan jeg ikke lade være med at være en lille smule glad. Når man har ferie bestemmer man jo selv hvornår man har lyst til at gå ud og hvornår det er mest fornuftigt at dase på sofaen med en god serie på fjerneren. Og så er det lige til at overskue, at det regner. Jeg håber dog der kommer bare lidt mere sol inden ferien er omme – det vil gøre mit mål om at komme ud og lufte cyklen mere meget nemmere (og sjovere) at opnå.

 photo ST4_zpskxgmyyzs.jpg

 photo ST3_zpsygveoets.jpg

Top: Saint Tropez//Pants: H&M//Shoes: Jimmy Choo

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: leaves ring