normann bakkebord - hjælp

outfit: blue blue

 photo spring3_zpsgyl6b08s.jpg

 photo spring2_zpslyqx7obo.jpg

 photo spring1_zpsk57lzvzk.jpg

Pants & top: Saint Tropez//Boots: Bianco

Her er et par fotos, som også har været postet på Saint Tropez bloggen (se med her hvis du er nysgerrig efter at vide hvad jeg laver for Saint Tropez). Billederne er efterhånden et par måneder gamle, men vejret passer nok lidt bedre til sættet end det gjorde, da billeder blev taget i slutningen af januar.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Rigtig fint outfit! Elsker toppen, det er virkelig et flot mønster. Og så er du altså utrolig smuk, synes du har nogle virkelig fine ansigtstræk (lidt mærkeligt at skrive måske, men ville lige sige det) (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

normann bakkebord - hjælp