påskeferie

new in: leaves ring

 photo Kjole1_zpsyykdrmn3.jpg

Smal ring 1: 7-dots by Stine A//Smal ring 2: Pieces by Julie Sandlau//Bred ring: Leaves by Helle Gerd

Der er flyttet et nyt og meget pænt smykke ind hos mig. Smykket er den enestående ring designet af Helle Gerd fra Guldsmed Dirks. En butik som jeg har et helt særligt forhold til – det er en helt anden historie I kan få en anden gang. Leaves ringen er ikke købt, men vundet! Og sikke et held, for den er såååå pæn.

Jeg deltager sjældent i konkurrencen på min IG profil, men netop denne ring måtte jeg bare forsøge at vinde – og sørme om ikke lykkens gudinde smilede til mig. Pludselig lå der en besked i min indbakke om, at ringen skulle være min. Jeg var nede i butikken på Frederiksberg og finde den rette ringstørrelse til mine pølser og gik glad derfra med ringen på fingeren.

Den er anderledes end mange af mine andre ringe. Typisk har jeg smalle ringe på, som jeg kan kombinere på kryds og tværs. Men denne er et statement. Og den passer så fint sammen med mit Michael Kors ur, mit Juleo armbånd og mine andre oxyderede smykker.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Den er jo så smuk! Der var du godt nok heldig. Kan jeg godt forstå du er glad for – desuden er den også så fin til de små ringe som du skriver du ejer flest af (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

påskeferie