glad type

mere mad, tak

 photo Collage_zpsajluf3eg.jpg

Meget kan man sige om mit liv for tiden, det er lidt af en rutschebanetur, men én ting er sikkert; jeg spiser masser af god mad! Både ude og hjemme. Min Instagram profil (@blogliebling) bærer tydeligt præg af mine kulinariske oplevelser som I kan se ovenfor. I får lige en lille recap af hvor jeg har været og hvad stederne har at byde på…

Aji Sushi

En solrig lørdag var jeg et smut på Aji Sushi på Hovedgaden i Lyngby. De serverede en fornuftig running sushi til frokost, ikke noget nyt og revolutionerende, men heller ikke dårligt (jeg kom til at tage en voldsomt stærk bandit – den dræbte muligvis mine smagsløg lidt, jeg er ikke så hardcore). Vi sad ved siden af hinanden mens vi spiste, hvilket jeg ikke er så vild med – kan bedre lide at kigge dem jeg snakker med i øjnene. Det er bare en detalje og helt sikkert en smagssag.

Blomsterbergs Café

Efter sushi hoppede vi forbi Mette Blomsterbergs Café, som også ligger i Lyngby. Indretningen er mega lækker og kagerne lige så. Vi ville have været på Baresso og drikke en lille mokka, men da vi åbnede døren ind til noget, der mest mindede om en børnehave høj på sukkerindtag med et støjniveau langt over det tilladte, vendte vi hurtigt om på hælen og fandt på noget nyt og bedre. Meget bedre. Det er ikke billigt på Blomsterbergs Café, men akustikken er behagelig, kagerne smagfulde og mokkaen lun og lækker.

Sticks’n’Sushi

Kæresten og jeg var på Sticks til Dining week – det var dejligt som altid. Jeg savnede de lækre ebi hapsere på menuen – så må måske snart tilbage og få stillet den trang..

Holms Café

Med en sult som to granvoksne mænd gik min søster og jeg rundt på Frederiksberg og ledte efter noget god, billig mad i solide portioner. Noget uventet endte vi i Frederiksberg Centret, ellers ikke stedet jeg vil kendetegne som et madmekka. Vi fandt frem til Holms Café på første sal. Jeg har ikke tidligere besøgt Holms, men jeg kunne godt fristes til at gøre det igen. Da vi gik igennem caféen pirrede duftene fra forskellige lækre retter på bordene mine næsebord, alt så velanrettet og appetitligt ud. En far og søn fik serveret en stor portion nachos og min sult voksede sig endnu større ved synet. Vi fik hurtigt et bord, gik op og bestilt en nachos til deling samt en sandwich og stor sodavand hver. Maden kom hurtigere end jeg troede man kunne lave den, portionerne var grande og det hele smagte bare godt. Så jeg kan varmt anbefale Holms Café.

Har I været nogle gode steder I vil anbefale mig?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

glad type