mere mad, tak

for 1 år siden

Vi snakker alle sammen om det. Om hvor hurtigt tiden går. Man når ikke altid det man gerne vil, til gengæld når man en masse man aldrig havde forudset. Livet er en uforudsigelig størrelse. En af de rigtig hyggelige ting ved at have en blog er at kunne dykke ned i den lille billeddagbog, som bloggen nu engang er og se hvad noget af tiden er gået med. Her kommer et lille tilbageblik på, hvor jeg var for bare ét år siden.

For et år siden stod jeg midt i lidt af et kaos. I februar var vi flyttet hjem til mine forældre, da vores lejlighed skulle renoveres. Vi fik tilbudt ny lejlighed, sagde ja og skulle flytte to uger senere. Vi sagde dermed farvel til vores lejlighed i Brønshøj, som havde dannet rammen om sorger og glæder i fire vigtige år. Og vi sagde goddag til et lavere postnummer og flere kvadratmeter. Det hele gik lynhurtigt og jeg troede lykken var gjort… Men noget var helt forkert og vi følte os ikke hjemme.

 photo 713bf0a9-256b-497c-bb2e-461e6c4a5e9f_zps6d4c1001.jpg

Ud over ny bolig, fik jeg også ny frits. Først forsøgte jeg mig med en farve bombe mit lange hår. Egentlig et super sjovt produkt, som hurtigt kan forandre ens look uden at gøre permanent ‘skade’. Sidenhen blev jeg klippet korthåret. En frisure jeg overvejer at genoplive i år. Jeg trænger virkelig til nyt liv i de gamle lokker!

 photo eb9de935-3413-4214-9ec8-d458750db99b_zpse19839a8.jpg

Jeg shoppede også (selvfølgelig), bl.a. nogle rigtig fine smykker fra Stine A. De lækre smykker er stadig i brug et år efter, så det var ikke noget dårligt køb. I går flyttede et nyt smykke i øvrigt ind i min samling, mere om det i et andet indlæg. De af jer, der følger mig på Instagram (@blogliebling) ved nok allerede hvilket smykke, der er tale om. Det er pænt, kan jeg sige jer!

 photo f656387b-4587-4f16-a484-ba23315f43fa_zpsb025aeb8.jpg

Det var lidt af min marts anno 2014. Kan I huske hvad jeres tidlige forår bød på for et år siden? Skete der noget specielt? Lad mig høre.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mere mad, tak