date night

hulubulu

 photo ST2_zps8df23372.jpg

 photo ST6_zpsc8ac7e9b.jpg

Et lille fraklip som plaster på såret…

Min mor spurgte mig, som den trofaste læser hun er, hvad der skete med bloggen for tiden. Jeg måtte fortælle, at jeg havde givet den en velfortjent pause. Jeg trængte til det, bloggen trængte til det og samtidig har det faste mandagsindslag (min lækre søster) været ude og nyde solen under palmerne hele januar. Derfor har bloggen fået lov til at lade op til endnu et nyt år uden megen aktivitet.

Bloggen er ikke død – den har bare været i vinterhi, mens jeg har haft andre ting at se til. Det håber jeg I er ok med. Jeg håber også I stadig vil læse med herinde når indlæggene bliver mere hyppige? Jeg har lidt i ærmet, så når jeg får tid og mulighed vil der komme indlæg op igen. Tak for tålmodigheden. 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

date night