nytårshilsner til bloggens folk

date night

 photo bed_zps7516c7a1.jpg

En virkelig god nytårsaften på Sankt Hans Torv i København er forbi. I skærende kontrast til gårsdagens glimmernegle og ditto kjole sidder jeg i dag i joggingtøj på sofaen og sumper med uglet hår og cola i glasset. Det er lidt den samme historie hvert år ikke? Eller er jeg den eneste, der river 1. januar ud af kalenderen og ikke rigtig når noget fornuftigt?

Én ting jeg har nået i dag er at konsumere en kæmpe hjemmelavet burger. Og senere på aftenen glæder jeg mig til at se første afsnit af den nye sæson af Arvingerne på DR1 og straks derefter bliver der blændet op for Jagten på sammen kanal. Perfekt afslutning på årets første dag.

Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år og ser selv frem til 364 langt mere produktive dage end i dag.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Rigtig godt nytår – Min start af januar har været præget af eksamensskrivning, og sidder netop og printer ud her på de sene timer, inden aflevering i morgen. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha nej, min første dag på året er også sat af til total afslapning 🙂 Sidder selv i sofaen med en rulle pringles foran mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nytårshilsner til bloggens folk