kæreste med et barn?

vind 3000 til downtown plus

 photo 80fc4d18-3409-49d3-bedf-53b573a815ce_zpseea7322c.jpg

Julen går på hæld. Jeg håber I har haft en rigtig glædelig én af slagsen? Jeg har haft nogle virkelig dejlige dage i Nordsjælland og er nu endelig hjemme i min lune hule igen. Jeg har spist uendelige kalorier, indtaget sukker i rå mængder og fået flotte gaver. Selvom jeg efterhånden er blevet en ældre dame får jeg stadig de lækreste sager. For nogle dage siden sagde jeg noget om, at glæden ved at modtage gaver ikke var så stor som da jeg var barn, men at glæden ved at give var blevet større. Det sidste passer, men jeg havde egentlig lidt barnlig optur indeni over de mange flotte ting jeg fik.

Der var en sej elektrisk tandbørste, undertøj, gavekort til restaurantbesøg, beauty produkter, et lækkert Normann bakkebord og mange andre gode sager. Jeg kan næsten ikke få hænderne ned! Det har været en god jul. Så god, at den egentlig gerne måtte fortsætte lidt endnu. Og det lader jeg den så gøre her på bloggen med en lille konkurrence til jer.

Sagen er nemlig den, at I kan vinde et gavekort på 3.000kr til at shoppe for på PLUS Downtown Designersale (aka PLUS) hvis I tilmelder jer via min blog på dette linkPLUS er en underafdeling af det velkendte Downtown. På PLUS finder du lækre mode- og livsstilsbrands med kæmpe besparelser. I det inspirerende univers har PLUS skåret ca. 50% af prisen på produkter i kategorierne: design til kvinder, mænd og børn, sportstøj, boligindretning, hudpleje og kosmetik, elektronik og accessories. Altså med andre ord – stort set alt man behøver. Kampagnerne på produkterne er i begrænset oplag og er kun online én uge – så det gælder om at holde sig up to date f.eks. via nyhedsbrevet, som I kan tilmelde jer via dette link.

Læs konkurrence betingelserne her.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook</p

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kæreste med et barn?