diy: origami uro

nytårshilsner til bloggens folk

 photo nye2014_zps383027a9.jpg

Godt nytår til alle jer fantastiske læsere! Tusind tak fordi I læser med. Jeg har haft et vildt 2014 selvom det måske ikke altid har været afspejlet her på bloggen. Men jeg har haft det rart, det har jeg virkelig. Jeg glæder mig til at skrive og fortælle endnu mere i 2015 her på bloggen. Der kommer til at ske fantastiske ting i 2015, hvis spåkuglen taler sandt (man skal passe på med at jinxe det).

Jeg håber I får en sindsygt dejlig aften. Pas på jer selv! Vi ses i 2015.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

diy: origami uro