chelsea boots fra bianco

nem mad i en travl hverdag

Dagens besøg på bloggen fra min søster byder på et lille tip til nem og hurtig aftensmad. Det kan vi vidst alle godt bruge i en travl hverdag, ikke?

 photo suppe_zps32500081.jpg

Man skulle tro livet på barsel bød på oceaner af tid til at kokkere alverdens skønne retter. Jeg fandt dog ret hurtigt ud af, at min barsel ikke kun skulle foregå i køkkenet bag kødgryderne. I min optik er livet bare for kort til det, når der kan laves udemærkede alternativer på mindre tid med gode råvarer fra diverse supermarkeder og specielbutikker. Bevares, jeg har da kogt, mosset og pureret alverdens retter til Blop så vi havde nok i fryseren til at overleve en hel vinter. Men nu, hvor han mere eller mindre spiser det samme mad som os, er de tider også ovre. Vi får hjemmelavet aftensmad hver dag, men jeg kan bare godt lide, at det ikke tager en hel eftermiddag at lave, så ender med ikke at have noget tid sammen alle tre inden Blop skal sove. For mig er tid vigtig – tiden til at være sammen uden stress og pligter er nødvendig når man skal lære at være en lille familie og lære sin baby at kende.

Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg fandt Earth Control i Bilka (dette er hverken sponsoreret eller en gave, bare et tip jeg er nødt til at dele). Med Earth Control får man (næsten) alt i en pakke til en lækker grøntsagssuppe med chili og fint snittet porre på toppen. Jeg synes det er virkelig smart der er alt man skal bruge i en pakke, så man ikke står med alt for mange grøntsagsrester og risiko for stort madspild.

Det eneste du behøver tilføje er lidt hønsebouillon og fløde eller kokosmælk. Vi puttede dog også lidt ristet bacon på toppen og brød “on the side” – livsnydere er vi jo.

Sådan gør du…

  • Skær grøntsagerne i tern og svits et par minutter i olie – tip! skær små tern så skal det ikke koge så længe
  • Tilsæt hønseboullion og kog grøntsagerne møre
  • Blend det hele til en jævn masse
  • Tilføj fløde eller kokosmælk og smag til

Værsgo – nemmere bliver det ikke!

Sammenlagt tager frembringelsen af den herlige supper cirka 25 minutter og det smagte himmelsk. Selv Blop var vild med det. Der findes også flere andre varianter fra samme producent. Jeg tror vi snart må prøve spicy mashed patato.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

chelsea boots fra bianco