hvem var det der vandt i dag?

latent behov vakt til live

 photo boots_zpsbc9aef6e.jpg

Billi Bi støvler (LINK)//(LINK)

For et par uger siden var min søster og jeg ude og føjte i nogle butikker. Hun fik stoppet mig ned i en sort, spids ankel støvle med lav hæl. ‘Sådan nogle har du ikke’, sagde hun, ‘du går aldrig i spidse sko’. Og det har hun egentlig ret i. Stort set alle mine sko har en mere eller mindre rund snude.

Pludselig, dér midt i skobutikken opstod der et behov (jeg ikke vidste jeg havde) for spidse støvler. Jeg kunne da ikke leve uden? Men den støvle jeg prøvede passede desværre ikke min fod. Så jeg gik derfra med et nyfundet ønske om spidse støvler i sort læder og med uforrettet sag. Et par dage efter snappede min søster mig et par flotte basser fra Bianco og hun fik pustet lidt til flammen. NU måtte jeg eje de pokkers støvler! De var simpelthen for pæne. Et behov, jeg ikke anede jeg havde, var vakt til live og intet kunne stoppe ønsket om spidse støvler..

Heldigvis fik jeg fat i et par, et rigtig rart par – hvilke kan I se på bloggen senere..

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvem var det der vandt i dag?