nem mad i en travl hverdag

krea krukke

 photo creativespace3_zps17e46382.jpg

Billeder lånt fra Creative Spaces Facebookside

Igår fejrede vi min mors 50 års fødselsdag. Jeg havde taget en fridag fra arbejdet og stod tidligt op for at gøre klar til dagens program. Vi skulle blandt andet en tur forbi Creative Space på Gammel Kongevej og male keramik. Ja sgu!

Da min søster og jeg skulle finde på noget at lave på min mors fødselsdag var vi først lidt blanke. Min far har vi gennem årene bl.a. haft med oppe i trætoppene på Kragerups Go High bane, vi har spillet paint ball og været til stand-up shows. Alt sammen ret mandigt og actionpacket. Min mor synes også den slags ting er sjove (minus det med at være oppe i højden), men jeg tror egentlig hun er meget mere til massage, forkælelse, god mad og hyggelige ting.

Vi havde Tivolis flotte julebelysning i tankerne, men blev enige om det var for oplagt. Derfor overraskede vi hende (og også os selv lidt) med en tur til Creative Space, hvor vi hver især malede på keramik. Jeg har ikke prøvet det siden dengang jeg drejede min egen kop med pædagogen Musse i lerværkstedet på fritteren. Og det er mange år siden, selvom man ikke skulle tro det når man ser min unge udstråling..

Det var et glædeligt gensyn med keramikken. Jeg blev egentlig lidt bidt af det. Jeg kan varmt anbefale det som en gaveidé eller en hyggelig ting at gøre med veninderne. Hvad resultatet af vores kreative udfoldelser er blevet ved vi først den 23. december, hvor vi skal ned og hente vores færdigbrændte keramik. Hvis det er blevet flot kan jeg nok godt lokkes til at vise det her. Hvis ikke – ja, så kan det også være I får det at se.

Skulle du have fået lyst til selv at fatte malerpenslen ligger Creative Space på Gammel Kongevej 154, Frederiksberg. Se deres hjemmeside her.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nem mad i en travl hverdag