celina hvem?

kæreste med et barn?

 photo collage1b_zps6ed4fdb0.jpg

Fotos fra Pinterest

Nogle gange føler min bedre halvdel muligvis han dater et barn. Ikke så meget fordi jeg kaster mig grædende på gulvet i Netto når jeg vil have chokolade og ikke får min vilje (selvom det er et muligt scenarie), men mere fordi jeg har mine mange særheder. Jeg ser f.eks. troligt julekalender hvert år. I år er det Tidsrejsen jeg har fulgt med i. Hvert år genser jeg de samme julefilm (The Holiday, Love Actually og andre gode). Præcis som mange børn kan se den samme film igen og igen. Jeg skraber troligt min skrabejulekalender hver morgen. Og så glæder jeg mig rent faktisk til juleaften.

Der, hvor jeg har forandret mig mest på julefronten fra barndom til voksenstadiet er, at jeg nu er begyndt at glæde mig langt mere over at give gaver og lidt mindre til at modtage dem. Jeg er stadig vild med julegaver og sætter stor pris på de gaver jeg får, men jeg synes faktisk det kan være virkeligt hyggeligt at udvælge gaver til alle dem jeg har kær og pakke dem pænt ind. For ikke at glemme gaverne til pakkespillet. Åh pakkespillet! Lad det blive juleaften i en ruf.

Jeg ved godt det ikke er helt typisk for en på min alder, men måske jeg er heldig at have nogle partners in crime, der læser med? Ser I julekalender? Eller har I måske nogle af de samme lettere barnlige tendenser som jeg?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

  • Jeg har også fulgt trofast med i Tidsrejsen i år 😀 Har lige været en tur i Marokko i sidste uge, så måtte skynde mig ind på dr’s hjemmeside for at følge med igen, ha ha 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

celina hvem?