adventskonkurrence

jul med baby

Vi har endnu engang fået besøg her på Liebling af min søde søster Celina. Hun skriver denne gang om de overvejelser hun har gjort sig omkring julen efter hun er blevet mor. Hvordan er en ‘rigtig’ jul og hvilke traditioner har betydning? Læs med og hør lidt om hvordan jul i vores familie ser ud.

Hvis I gik glip af hendes sidste indlæg, hvor hun tipper om flot og billig julepynt, kan I læse det her.

 photo soslashs2b_zpse2e9468f.jpg

 photo soslashs1b_zps18acfaf2.jpg

 photo soslashs3b_zpsaf24d9a0.jpg

Indrømmet, der er gået max jul i den herhjemme! Jeg har altid elsket julen, da det er en højtid, der for mig altid har budt på en masse kvalitetstid med min familie. Vi er dog ikke en familie, der har holdt stramt på traditionerne de senere år og kørt en fast takt med jul hos den ene og anden side af familien. Vi har derimod lagt mest vægt på at være sammen – os fire. Min Mor, Far, Søster og jeg og siden hen også vores bedre halvdele. Det har betydet vi har tilbragt julen på alt fra ski i Sverige til på en strand på Sri Lanka, men vigtigst af alt har været kvalitetstid sammen. Det har været fantastisk og hver enkelt jul står klart i hukommelsen, fordi de hver især har budt på noget specielt. Nu, hvor jeg selv har fået min egen lille familie, kan jeg mærke lysten til traditioner banker på, men hvad er gode juletraditioner egentlig? Ønsket om at skabe gode minder og traditioner om julen for min lille søn er stort, så hvad husker I bedst fra I var børn?

Vi er startet med at forvandle vores lille hjem til et mekka for juleelskere. Ikke, at vores søn kommer til at huske denne jul, men vi kan jo lige så godt starte et sted og finde ud af hvad vores traditioner skal være. I kan se lidt af min oppytning på billederne her over. Træelgen tror jeg bliver et sikkert hit hvert år. I ved sådan én ting man forbinder med jul i barndomshjemmet. Et lille tip til juleoppyntning er, at pakke nogle af de ting man normalt har stående fremme væk. Så er der bedre plads til nisser og juletræer uden det virker for presset.

Tak fordi jeg måtte kigge forbi igen – vi ses på bloggen på mandag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

adventskonkurrence