jubiiii det er fredag.. eller mandag?

hvem var det der vandt i dag?

 photo vinder1_zps5b2e0c56.jpg

Konkurrencen om en tur i teatret for to sluttede i går – og det er derfor tid til at løfte sløret for hvem vinderen er. Der var mange gode og søde tanker i kommentarfeltet, jeg fik helt lyst til at give jer alle en tur på Østre Gasværk! Jeg kunne sætte mig i manges sted, f.eks. Michelle hvis kæreste skrev speciale og Tina, der selv skrev bachelor  – det husker jeg som en hård tid, og så var der Maiken, der ville tage sin mor med, fordi Maiken normalt bor i England og ikke ser sin mor så tit – jeg har selv boet i Berlin et år og der var min mor blandt andet en kæmpe støtte. Alberte ville tage sin søster med – det kan jeg også godt forstå, jeg elsker selv at komme ud med min søster. Åh altså – I fortjener det alle sammen! Pokkers også der kun kan blive én vinder.

Vinderen er…

 photo vinder2_zps10a4030e.jpg

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jubiiii det er fredag.. eller mandag?