latent behov vakt til live

chelsea boots fra bianco

 photo bianco4_zpsa2d1006f.jpg

Støvler fra Bianco – køb dem HER og i kroko look HER

Her er de så. Mine nye chelsea boots (det har jeg set folk i blogland kalde den her slags støvler, der er stramme, ankellange og har elastik i skaftet). De er helt perfekte at gå i. Den første dag jeg tog dem på havde jeg dem på heeeele dagen på job og dernæst dansede jeg natten væk i dem til julefrokost. Uden at få ondt i fødderne! Se dét er gode sko. Dem vil jeg varmt anbefale jer, hvis I også pludseligt står med et nyfundet behov for spidse sorte støvler. Jeg fandt dem på Black Friday nedsat – det gør mig kun endnu mere glad for dem.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

latent behov vakt til live