krea krukke

celina hvem?

I har allerede mødt hende nogle gange herinde. Hun har fortalt om livet på barsel, funderet over juletraditioner når man pludselig har et lille barn og så har hun tippet til nem aftensmad. Hvem taler jeg om? Det er såment Celina, min søster, som hver mandag besøger bloggen. I dag tænker jeg det er på tide, at I får lov til at lære hende lidt bedre at kende. Så jeg har stillet en masse ‘enten eller’ spørgsmål op. Læs her om hun er til and eller flæskesteg, storby eller strand og meget mere. 

 photo 7280f66b-7dd3-430c-a763-77e30bc3a37c_zps4c6eeaa8.jpg

Cola eller pepsi – Pepsi max til hver en tid! Det er faktisk Natasja, der fik mig med på den bølge engang tilbage i 2010, men det er en helt anden historie.
Bog eller biograffilm – Biograffilm, bøger læses bedst på langs i solen under eksotiske himmelstrøg.
Sommer eller vinter – Sommer, selvom vinter nu også har sin charme, specielt her i december.
Bukser eller kjole – Bukser, helst sorte helt basic. Så vild er jeg nemlig.
Tidlig op eller sent i seng – Med et spædbarn giver det lidt sig selv, at man er tidligt oppe, men skulle jeg selv vælge var det nok lige sådan.
Chips eller slik – Bland selv slik slår chips med længder.
Sushi eller burger – Sushi, gerne det der kommer kørende i lange baner på et rullebånd.
Fest eller hjemme hygge – God mad, bland selv, godt selskab og hygge hjemme er en klar favorit.
Forret eller dessert – På trods af, at jeg er et sukkermonster, så har jeg en ting for lækre delikate forretter og vil hellere undvære dessert. Man kan jo altid nappe lidt bland selv slik senere.
Toiletpapirsnip ud fra væggen eller ind mod væggen – Ud fra væggen!
Luffer eller handsker – Handsker! Luffer fungerer ikke når baby taber sutten – det er afprøvet og han var ikke tilfreds.
Flats eller heels – Hvor end jeg gerne ville gøre mine ben et par cm længere hver dag, så bliver flats altså en favorit. Jeg er alt for praktisk anlagt til andet.
Skiferie eller charter – Charter, gi’ mig sol, gi’ mig varme, gi’ mig pool. Min krop egner sig dog nok mere til skiferie, hvor man er en anelse mere tildækket.
Storby eller strand – Berlin har vundet mit hjerte og et år uden en tur derned med Natasja og hendes kæreste, er bare ikke et rigtig godt år.
Sort eller hvid – Hvid! Lys lys lys – det kan man aldrig få for meget af.
Woman eller Bolig magasinet – Bolig magasinet, efter mere ende 10 års ansættelse i møbelbranchen er jeg en smule skadet.
Flæskesteg eller and – Flæskesteg. Er generelt vild med svin.
Rødgran eller ædelgran – Ædelgran! Sådan et træ har vi haft så længe jeg kan huske og det er bare et “rigtig” juletræ for mig. Efter Blop er kommet til verden skal sol og vind jo deles lige, så i år bliver juleaften med rødgran hos svigerfamilien. Jeg er skeptisk, men det bliver sikkert hyggeligt uanset træsort.
Kaffe eller te – Kaffe, direkte ind i åren tak! Jeg kører på snart et år uden en hel nats søvn og havde ikke klaret det uden kaffe.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

krea krukke