inspiration - adventskrans

min adventskrans

Det har været en ganske produktiv søndag. Jeg er blandt andet blevet klar til at byde julen velkommen næste weekend – jeg har nemlig fået lavet juledekorationer. Et par dekorationer med lys, et kalenderlys og en adventskrans er det blevet til. Jeg var ikke helt sikker på hvordan dekorationerne skulle ende med at se ud, men jeg vidste, at jeg gerne ville have mos på dem og gerne lidt natur og lidt glitter – og det er lykkes alt sammen.

Jeg har valgt at bruge sølv og en lidt sart rosa farve i mine dekorationer. Egentlig synes jeg guld og rød er nogle flotte julefarver, men til vores indretning passer rosa og sølv bare bedre. Her er lidt billeder af min adventskrans – som egentlig ikke er en krans, men et fad med lys, ler og diller daller. Hvad synes I om den?

Pssssst! Jeg kan afsløre, at vi får fornemt besøg på bloggen i morgen. Jeg har i hele bloggens levetid været alene hjemme på bloggen. Der har aldrig været gæstebloggere eller interviews på Liebling – men i morgen banker et nyt kapitel i Lieblings historie på. Hvem morgendagens gæst er kan jeg endnu ikke sige. Men jeg vil gå så vidt at kalde gæsten for bloggens reservemor. Hun er kreativ, hun er smuk og hun har masser at byde på. Jeg håber I vil tage godt i mod hende. Husk at kig forbi i morgen – jeg kan love jer det bliver godt!

 photo advent1_zps3447d369.jpg

 photo advent2_zps7785cdf7.jpg

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspiration - adventskrans