min adventskrans

julestjerner a la ferm

Det er blevet tid til at løfte sløret for hvem jeg har inviteret ind i varmen på bloggen. Jeg kaldte dagens gæst for ‘bloggens reservemor’ i gårsdagens indlæg. I virkeligheden er hun langt mere end det. Hun er kvinden, der introducerede mig til blogmediet og opfordrede mig til at begynde min egen blog. Hun har aldrig selv blogget, men jeg ved hun følger med på en del blogs og jeg er sikker på hun har masser at dele ud af.

Dagens gæst er min søster. Måske I allerede havde gættet det? I har jo hørt om hende et par gange her på bloggen. Hun hedder Celina, arbejder på kontor ligesom jeg selv, men er pt. på barsel med min skønne nevø. Hun er en smuk og dejlig kvinde. Og så er hun er kreativ. Mange års arbejde med brugskunst og interiør har givet hende en særlig sans for indretning. Hun er fantastisk til at lave små projekter, så man kan få de nyeste modediller i hjemmet til ingen penge. Den slags tænker jeg, at I såvel som jeg kan lide? Correct me if I’m wrong. Så nu er hun altså inviteret indenfor. Hendes første indlæg går fint i tråd med mit juleflip – hun har nemlig lavet lækre julestjerne inspireret af Ferms flotte stjerner.

Planen er, at hun vil kigge ind en gang om ugen med et lille indlæg, så tag godt i mod hende – og giv gerne et ord med i kommentarfeltet, det er jeg sikker på hun vil sætte pris på.

 photo julestjerne1_zps162b78c3.jpg

Der gik ikke ikke lang tid fra Natasja spurgte om jeg ville have et indlæg her på Blog Liebling, til jeg sagde ja. Der gik faktisk kun seks minutter fra hun skrev på Facebook til jeg hoppede på tilbuddet. Det er næsten 250 dage siden jeg sidste gang lukkede computeren på mit kontor og sagde på gensyn om et år – et år det lyder så sindssygt når man får sagt det højt. Ikke desto mindre er tiden fløjet af sted og fokus har været 100% på min lille søn. De, som kender mig godt ved, at rollen som hjemmegående ikke lige er mig, så min søn og jeg har ugentligt pakket tasken og draget til svømning, tumlegymnastik, sang og i mødregruppe, hvor vi har mødt mange søde babyer, mødre og fædre og snakket om, ja babyer. Jeg elsker min søn overalt på denne jord, men nøj hvor jeg dog bare savner at bruge hoved på noget andet. Så jeg håber I vil tage godt imod mine små DIY, opskrifter og hvad jeg nu ellers finder på her i barselsboblen.

Den første lille DIY handler om julepynt til dem, der som mig, elsker smuk pynt, men ikke har lyst til at give 50-100,- for hver lille del. Det er super nemt og tager ikke alverdens tid. Jeg var en tur forbi min lokale Søstrene Grene, hvor jeg fandt det fineste marmor papir til at flette julestjerner af til den nette sum af 16,90. Der er til 6 stjerne i en pose. Mine tanker blev straks ledt hen på de smukke stjerne fra Ferm Living og jeg gik på jagt efter nogle små træperler, som jeg også var heldig at finde i Søstrene Grene til 9,90.

Det er ganske let. Alt du skal gøre er, at følge anvisningen på pakken og flette stjernen. Klip gerne enderne på papir strimlerne skrå, så er det nemmere at folde stjernen. Lim en træperle på hver side af den færdige stjerne og voila et styk smuk budget julestjerne er klar til dekorationer eller ophæng. Prisen pr. stk. ender på cirka 4,- så kan det næsten ikke gøres billigere.

Glædelig for-jul til jer alle <3

 photo julestjerne2b_zpsdef1a636.jpg

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min adventskrans