snigpremiere på julen

inspiration – adventskrans

Nu hvor min glimmer adventskrans fra sidste år er dømt ude, har jeg været lidt i tvivl om hvilken vej jeg skulle gå i år. Som barn havde vi altid den klassiske krans i ædelgran hvert år dekoreret med årets moderigtige tilbehør i form af sløjfer og deslige. Egentlig kan jeg ret godt lide den form for krans, men jeg tror jeg hopper på noget andet i år. Jeg har tænkt på den lette løsning, f.eks. fire stager med hvert sit lys i eller et fad med bloklys og julekugler rundt omkring. Eller måske bare et fad med lys og en lille hyacint? Mulighederne er mange.

Af den lidt mere avancerede art er de flotte kranse af mos og blandede typer gran. Dem kan jeg virkelig godt lide! Jeg tror dog det er et niveau sværere end det jeg har tænkt mig at bikse sammen. Men flot ser det ud. Lige nu er den eneste ting, der er sikker, at jeg skal have en adventskrans OG lysene skal være hvide.

Hvordan skal jeres adventskrans se ud i år? Hvis I skal have en?

 photo jul2_zps0b5e0e45.jpg

Fotos fra Pinterest

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

 • God inspiration 🙂 Har også selv været på de fleste versioner efterhånden og prøvet både enkelte lys i hver sin urtepotteskjuler, adventsstagen fra Kähler med en masse julekugler som pynt og i år står den på fire enkelte bloklys på et sølv fad – nu mangler jeg bare pynten hertil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  SÅ fint og inspirerende :o) Har du nogen ide om hvor de fine hvide skjulere med sort mønster på første billede er fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Jeg ved desværre ikke hvor de er fra. Jeg ville nok selv købe nogle billige i Søstrene Grene eller Ikea og tegne på dem med en porcelæns tusch fra Panduro 🙂 Så kan du få dit helt eget mønster 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

snigpremiere på julen