en gave fra julemanden #2

brunt liv

Jeg har tit sukket længselsfuldt efter de mange flotte hvide/pastelfarvede Instagram profiler, der har hundrede tusindvis af følgere. Unge piger, der drikker dyr mokka med laurbærgrene tegnet i kaffens hvide skum. Unge piger, der går i det nyeste fra Akne og Ganni og bare ser effortless lækre ud med deres stramme maveskind i crop tops og deres lange lækre lokker. Det ligner de lever i sådan en flot drømmeverden, hvor solen altid skinner og alt er skinnede hvidt og nyt. Åh gud, det er såååå pænt! Når jeg scroller igennem min IG feed er mit liv brunt. Brunt som bæ, brunt som chokolade – kald det hvad du vil, det er ret brunt. Jeg er ikke længere så ung og smart og drømmende hvid (hvis jeg da nogensinde har været det)..

Af samme grund er jeg glad for, at min søster (som faktisk er ældre end jeg) kastede lidt moderne marmor op på bloggen og på min IG profil forleden. Det eneste, der ikke er brunt for tiden er vidst min kulør – den er nærmere ikke eksisterende. Men det er en helt anden historie.. Her er lidt smugkig på mit brune liv. Kan I se hvad jeg mener?

Se desuden nogle af mine første Instagram billeder lige her, lidt billeder fra foråret her og Instagram billeder fra i sommers her. Følg mig på @Blogliebling hvis I har fået lyst til en brun feed.

 photo bruntliv_zps4f6338d1.jpg

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Ej et hyggeligt indlæg! 🙂 Synes du har nogle rigtig fine billeder! 🙂 Men kender godt selv følelsen. Synes også selv at min instagram profil kan blive lidt for meget træ agtigt. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha sjovt lavet 🙂 Og ja, det virker ofte som om de lever i en drømmeverden af lækker kaffe, og sol dagen lang. Jeg må virkelig oppe mig herhjemme for at finde tider på dagen, som er lyse nok til instagram billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske det bare er mig.. Men jeg synes altså at brun ser så meget hyggeligere ud end hvid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Du er rigtig kommet i den brune periode .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en gave fra julemanden #2