black friday - spar penge online!

adventskonkurrence

 photo teater6_zps87547d84.jpg

I anledning af 1. søndag i advent kommer her en mega lækker gave til én heldig læser. I får nu chancen for at vinde to billetter til den geniale musical De Tre Musketerer på Østre Gasværk.

Jeg var selv inde og se De Tre Musketerer sidste weekend. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente før showet gik i gang – men jeg endte med at få trænet mine mavemuskler i et væld af latterkramper. Det var et absurd lækkert stykke med de vildeste kostumer, bedste skuespillere og sjoveste karakterer. Jeg er derfor sindsygt glad for at få mulighed for at udlodde to billetter til én af jer.

Læs mere om stykket og se en trailer HER. Stykket løber frem til d. 1. februar 2015. Vinderen må selv vælge hvilken dag man ønsker at se forestillingen – alle spilledatoer kan ses HER.

Jeg har tidligere været inde på Østre Gasværk og se teater og det skuffer aldrig. Det er virkelig det mest fantastiske sted man kan forestille sig. Hvis I ikke har været der skal I unde jer selv det. Det gamle gasværk emmer af historie og liv – det er intimt og helt perfekt til den her slags forestillinger. Gå ikke glip af chancen – deltag i konkurrencen her og få gerne din veninde/søster/mand/mor eller hvem du vil have med til også at deltage – så har I dobbelt så stor chance.

Sådan deltager du…

Skriv i kommentarfeltet hvem du vil tage med og fortæl hvorfor netop dén person skal med dig ind og se De Tre Musketerer.

Konkurrencen slutter søndag d. 7. december kl. 12.00.

-Sponsoreret-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

41 kommentarer

 • Camilla K.O.

  Min skønne kæreste. Efter en periode med hårdt arbejdspres, manglende overskud og manglende hjælp i hjemmet, vil jeg gerne vise ham, hvor meget jeg værdsætter ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simon Didriksen

  Min kone, fordi hun er min, mor til mine børn og hun knokler med eksamensopgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie christoffersen

  Ih ville elske at invitere min kæreste med, han er nemlig så god til at invitere i teater. Ja faktisk er han verdens bedste kæreste og far til mine børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville tage en god veninde med. Vi har først lært hinanden at kende i år, men er på trods heraf blevet rigtig tætte. Så det ville være fantastisk at kunne fejre det nye venskab med en dejlig tur med masser af hygge og efterfølgende god musik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville tage min søde kæreste med, da han skriver speciale der, og nok kunne trænge til et afbræk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil tage min kæreste med 🙂 har de seneste par måneder haft alt for travlt med min bachelor opgave, så han fortjener det fordi, at han har kunnet holde mig ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej!
  Jeg ville tage min mr med. Jeg bor nrmalt i England men kommer hjem i december, sa det kunne vare rigtigt hyggeligt at se stykket sammen : )
  Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Klit

  Jeg vil meget gerne tage min yngste datter med, da hun elsker at komme i teater.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jonassen

  Jeg ville invitere min bedste kammerat, Frederik. Bare fordi han fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna C

  Jeg vil rigtig gerne tage min kæreste med, da han virkelig fortjener sådan en tur med alt det han gør for mig og alle andre hvilket gør ham travl og der derfor ikke altid er tid til at være sammen bare os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie Jørgensen

  Jeg ville tage mine kæreste med. Vi er begge på SU og har virkelig ikke ret meget at “rutte” med – og da slet ikke til fornøjelser. Jeg ELSKER musicals men har af samme grund aldrig set en live på teatret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søde mor trænger til at komme lidt ud, så hende ville jeg elske at invitere – jeg XXX fingre – tak,
  Axx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg vil tage min dejlige kæreste med. Vi har været igennem en meget hård tid, vi er lige blevet forældre for første gang, vi blev smidt ud af vores gamle lejlighed og vi mangler virkelig at have noget kvalitetstid sammen. Jeg mener virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Lynggaard

  Jeg ville tage min søster med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  jeg vil tage min veninde med, vi er begge depressive gm mange år og trænger virkelig til at få grint igennem så krydser fingre for at kunne glæde hende 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Min skønne kæreste trænger til at blive forkælet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris b

  min far – han elsker musik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shm

  Jeg ville tage min søster med, der trænger til opmuntring og mit fantastiske selskab;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg ville tage min søster med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min veninde Lykke skulle helt sikkert med! Det skal hun, fordi vi altid kan finde noget at grine af og virkelig grine, når vi er sammen! Og så er vi blevet ret gode til at hygge med at gå i biografen sammen, derfor ville det være skønt også at tage en tur i teatret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil tag min dejlige veninde Sabrina med.
  Hun flyttede til Kbh (fra Odense) i August for at studere og nu må jeg undvære hende 🙁 Så oplagt mulighed for lige at få lidt sjov med hende igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie R

  Jeg vil uden tøven tage min skønne veninde Camilla med. Hun er så god af sig, gør altid så meget godt for andre og er en evigt inspirerende person at være omkring. Hun fortjener om nogen at blive forkælet og underholdt til latterkramper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Krogh-Hansen

  Min dejlige kæreste. Efter vi er blevet forældre har der ikke været meget kærestetid med oplevelser..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Krogh-Hansen

  Min dejlige kæreste. Efter at vi er blevet forældre har der ikke været meget kærestetid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line R

  Jeg ville tage min søde veninde med. Hun har to små børn så hun ville sikkert sætte stor pris på at komme ud en aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville tage min lillebror med. Han kunne godt trænge til at være lidt kulturel! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min søde søster, da hun snart rejser væk et halvt år. Dette kunne derfor være en hyggelig oplevelse vi kunne have sammen, inden hun hopper om bor på flyveren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone damsø

  Jeg ville give min datter er dejlig oplevelse. Hun elsker sang, musik og dans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hyggeligt 🙂 Jeg vil tage min far med i byen. Han kommer aldrig ud, så jeg vil elske at kunne forkæle ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg ville invitere min mor med – hun har nemlig fødselsdag her i december, og det er altid et problem at finde på så mange gode, kreative gaver kort tid før jul.. dette ville derfor være den perfekt fødselsdagsgave til hende – sådan en mor-datter tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil tage min kærste med hvis jeg er så heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil invitere min mand ud.. Vi trænger til OS tid 🙂 Det hele handler altid om det vi skal sammen med vores børn og vi glemmer os selv. Så det ville være fantastisk at nyde ham og musicalen uden børn. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville selvfølgelig invitere min dejlige kæreste med 🙂 Med en travl hverdag, er det sådanne oplevelser sammen, så giver én energi, til at komme igennem den næste tavle uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil invitere min søde kæreste med, hvis jeg er den heldige vinder 🙂 At invitere ham med vil bevise at jeg til trods for at det modsatte af og til bliver påpeget, har en glimrende form for humor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Pless

  Min lillesøster; fordi det er længe siden vi har haft en søsterhyggedag 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Olsen

  ✨Min helt igennem fantastiske søn skal selvfølgelige med….✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville tage min dejlige mand med… Som nybagte forældre har vi vist begge brug at komme lidt ud og grine sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror at jeg ville tage min søde mor med, hun trænger til ekstra forkælelse fordi det hele har været dumt i en lang periode 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gad jeg godt at se! Jeg har flere i overvejelserne, så beslutter mig nok først endeligt, hvis jeg er den heldige. Men et bud kunne være den veninde jeg har kendt længst tid, vi trænger til at opleve noget hyggeligt og nært sammen, da det bliver glemt lidt i en travlt hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min kæreste, da jeg gerne vil vise ham, hvorfor jeg elsker musicals. Ikke lige det han selv ville gå ind og se, men er sikker på han kan overbevises, hvis han først prøver det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie-louise posgaard larsen

  Jeg vil nok tage min mor med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

black friday - spar penge online!