private tanker

siden sidst – berlin, biftur og et bryllup

 photo 75ac64d8-194e-4593-b1f7-9163c590fde0_zps6cb10340.jpg

Apropos det med, at jeg ikke har opdateret jer så meget her på bloggen, så kommer her en lille oversigt over nogle af de ting jeg har været beskæftiget med mens jeg har været væk. Sådan en lille update er vidst på sin plads efter længere tids fravær. Jeg kan mærke de små tandhjul i den del af min hjerne, der arbejder med bloggen, langsomt er begyndt at køre rundt efter ugers stilstand og endelig er jeg begyndt at få de her ‘aha momenter’, hvor jeg tænker “dét skal jeg skrive et indlæg om!” Der kommer flere og flere idéer til indlæg, hvilket gør mig lidt høj, så nu er det vidst bare et spørgsmål om at afsætte tid til at få ført tankerne fra hjernen ud i tasteturet og helt ud til jeres skærme. Her får I først en oversigt over nogle af begivenhederne i mit liv den seneste måneds tid.

Siden sidst har jeg…

  • Været på ferie i Berlin – og hvilken dejlig ferie!
  • Rullet rulleskøjte marathon i Berlin – mere info om det arrangement følger.
  • Været til min søsters bryllup – en kæmpe overraskelse for det meste af familien.
  • Været i Ikea og købe praktiske ting til lejligheden, der tager mere og mere form.
  • Lavet takeover på Bloggers Delights Instagram profil – fulgte I med?
  • Solgt ud på loppemarked – det har givet plads i lejligheden, men tror ikke jeg er helt færdig med at luge ud i mine ejendele.
  • Været i biffen og se Fasandræberne – den skal I altså se!
  • Været ude og spise en masse lækker mad – sushi, thai, pizza – alt det gode.

 

En god blanding af små og meget store begivenheder som I kan se.

 Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

private tanker