vidunderlige hverdag

private tanker

 photo thebest_zpsf660f3d5.png

Foto: Pinterest

Det er ikke fordi jeg har overøset jer med indlæg den seneste måned. Den faste læser har nok bemærket, at jeg har været lidt fraværende på bloggen. Der er mange årsager til mit fravær – hverdagen tager meget tid og dagene bliver kortere, men i virkeligheden er der noget helt bestemt, der fylder mine tanker meget. Kender I det? At tankerne bare optager al ens fritid?

I virkeligheden kunne jeg jo så bare sætte mig ned og skrive et blogindlæg om de tanker. Men jeg har ikke haft den rigtige mavefornemmelse. Jeg har længe været lidt i tvivl om hvornår jeg deler lige rigeligt ud fra den private skuffe. Præcis ligesom jeg så Rikke skrive om i dette indlæg. Når først det ligger på nettet er det jo en del af ens online visitkort. En privat dagbog til offentlig skue. Hvad vil jeg dele og med hvem? Det har jeg tænkt meget over. Måske for meget. For jeg har egentlig savnet min blog alle de dage jeg har været fra den.

Jeg har haft travlt med rigtig mange gode og spændende ting – og det vil jeg meget gerne indvie jer i. Så frygt ej – det sidste indlæg er endnu ikke skrevet på Blog Liebling. Jeg har bare haft brug for at leve mit liv offline, tænke over livet og give plads til andre ting.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vidunderlige hverdag