siden sidst - berlin, biftur og et bryllup

berlin baby!

For en måneds tid siden var vi på en uges ferie i Berlin. Det er ikke første gang det er sket og det er heller ikke sidste. Jeg elsker byen, dens afslappede stemning og mange muligheder. Denne gang havde vi et helt særligt formål med turen, nemlig et rulleskøjte marathon. Jeg har I maaange år drømt om at løbe rulleskøjtemarathon i Berlin. Det er nemlig den eneste form for marathon jeg regner med at gennemføre i mit liv (ud over film marathons og noget med spisning måske..) Hvordan vores marathon gik kommer jeg nærmere ind på senere – nu først lidt Berliner stemning på bloggen. Værsgo’!

 photo Foto7b_zps39ad5cd7.jpg

 photo Foto5b_zpsc29badba.jpg

 photo Foto1b_zpsd1855b50.jpg

 photo Foto2b_zpsaf885d01.jpg

 photo Foto6b_zpsa08fe62b.jpg

 photo Foto10b_zps681c664a.jpg

 photo Foto4b_zps7045c0df.jpg

 photo Foto11b_zps1afe3892.jpg

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

6 kommentarer

 • Berlin er sådan en fantastisk by! Vi var der i efterårsferien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg besøgte Berlin for første gang i påsken i år – og sikke en skøn by!! 🙂 Skal helt sikkert tilbage igen. Glæder mig til at læse mere om rulleskjøtemarathon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er glad for at høre du kan lide byen – jeg fabler tit om den herinde føler jeg 😀 Jeg kan nemlig rigtig godt selv lide den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh – det er en FED oplevelse at løbe Berlin skate marathon. Har gjort det to gange – og drømmer om at gøre det igen 🙂 Håber du havde en dejlig tur rundt i byen på hjul! Og at benene ikke var for ømme efterfølgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

siden sidst - berlin, biftur og et bryllup