lykken er #56

suppesøndag

 photo suppe1_zps887c9e4f.jpg

I dag har jeg været mega huslig. Jeg har vasket en hulens masse tøj, været ude og handle stort ind og så har jeg lavet en efterårsfavorit – nemlig hokkaido suppe. Min bedre halvdel har været på arbejde i dag, så der har været god tid til at være praktisk og samtidig hygge lidt og se noget af alt det tv han ikke er til. Jeg elsker at tænde noget tv på min computer mens jeg laver mad. Gerne noget tøseserie, en film eller noget spas. Og så måske drikke en lille kop cola imens. Det er ultimativ madlavningshygge for mig. Da han kom hjem vakte suppen stor lykke. Så det var al umagen i køkkenet værd. Opskriften på suppen kommer i øvrigt på bloggen i løbet af næste uge. Den er ret god hvis jeg selv skal sige det. Jeg håber I har haft en god søndag?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #56