vinderne af plakaten er..

op på jernhesten igen

 photo 3b_zpsf2414ef6.jpg

I dag har jeg for første gang cyklet frem og tilbage på job siden mit styrt. Det gik sådan ok – bortset fra, at min kondi er total forsvundet efter knap tre uger uden cykling. Når først man er gået i gang med den slags skal man åbenbart helst ikke stoppe igen. Det er lidt et problem. For jeg skal faktisk snart bruge en god kondi til et meget specifikt formål. Jeg må håbe jeg hurtigt finder den ude på cykelstierne igen.

Nu hvor jeg er tilbage i sadlen på min jernhest har jeg lånt en lækker, opmærksomhedskrævende hjelm af min kæreste. Den gamle hjelm er desværre blevet ‘godt brugt’ og bulet. Min lånehjelm er hvid, blå og rød og sådan rigtig racer agtig med masser af lufthuller. Rigtig raffi. Må se om jeg kan finde en lidt mere feminin en af slagsen – hvis man kan sige det om en cykelhjelm. Hvis I kender nogen lidt pænere og diskrete hjelme, så smid gerne et link.

Her til aften skal jeg til et event. Det glæder jeg mig til. Det er ikke så tit blogger events ligger sådan så folk med fuldtidsjob kan deltage, men dette er heldigvis et aftenarrangement, så det er perfekt. Ugen er generelt godt pakket med gøremål – nogle rigtig spændende nogle. Jeg glæder mig til at fortælle jer mere. Derudover har jeg lidt opskrifter og andet godt i ærmet til jer. Jeg håber I må få en dejlig tirsdag.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vinderne af plakaten er..