rengør beskidte sko med jason markk

lykken er #55

 photo lykke_zps7a0b5703.jpg

Med en dags forsinkelse kommer her ugens lykkeindlæg. Jeg blev fanget af praktiske gøremål og dernæst pizza og Taken 2 på sofaen i går. Elsker Taken filmene! Mest 1’eren, men 2’eren er også ok. Selvom jeg for en stund lod blog være blog og i stedet plejede forholdet til min sofa skal I ikke snydes for at læse lidt om min sidste uges lykkestunder. Så her kommer de.

Lykken er..

  • At sidste uges Lykken er indlæg blev et af de mest populære på Bloggers Delight. Det gør mig glad helt nede i maven, at I, der læser med sætter lige så stor pris på hverdagens små glimt af lykke som jeg gør.
  • Et hyggeligt og gennemført event på en helt almindelig tirsdag.
  • At være tilbage på cyklen efter mit styrt.
  • At have spisende gæster på besøg på altanen i september.
  • At vi endelig har fået købt lister til vores nybyggede væg – nu kan projektet snart blive helt færdigt.
  • At have støvsuget hulen før weekenden kom, så jeg nu kan nyde det nogenlunde rene hjem hele weekenden.
  • At min søster og hendes drenge kommer hjem fra ferie i dag. To uger uden søstertid og baby nevø er faktisk lang tid har jeg nu erfaret.
  • At se frem til en rigtig rar weekend i familiens tegn.

 

Hvad har jeres uge budt på af lykke stunder?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

rengør beskidte sko med jason markk