lykken er #55

efterårets glæder

 photo efteraringr1_zps031b37fb.jpg

 photo efteraringr2_zps2d4c760c.jpg

Billeder fra sidste efterårs tur til Møns Klint

Det er svært at komme uden om, at efteråret er ved at indhente sommeren. Det har været en stegende varm og rigtig begivenhedsrig sommer. Alligevel kunne jeg godt have ønsket mig liiiidt mere sommer. Vi nåede slet ikke på stranden alle de gange vi havde planlagt. Vi nåede ikke at få spist alle de is i favorit ishuset i Sørup. Og vi nåede ikke at få cyklet København tynd sammen. Til gengæld nåede vi en masse praktiske ting i lejligheden og det kan vi så høste frugten af nu. Når det bliver efterår kommer jeg i sådan et hygge humør. Jeg får lyst til at iklæde mig vamsede sweatre, drikke te af store kopper og se film mens jeg fletter fingre med kærestemanden. Hver årstid har ligesom sin charme. Så selvom jeg kommer til at savne sommeren og allerede glæder mig umådeligt til sommeren ’15 så tror jeg alligevel godt efteråret kan blive ret rart. Her er en lille liste over gode ting jeg glæder mig til dette efterår.

Ting jeg glæder mig til dette efterår..

 • At hive de gamle favoritter frem fra klædeskabet og tilføre lidt nyt. Jeg tænker strik, læder, skjorter, fine toppe, stramme jeans..
 • At se film – både på den nye sofa og måske også i biffen.
 • At rejse på en tidlig efterårsferie til Berlin i september.
 • At fejre min kærestes fødselsdag.
 • At få indrettet lejligheden lidt mere.
 • At drikke mokka med skummet mælk fra vores nye kaffemaskine og tænde stearinlys.
 • At nyde min lille nevø inden hans stemme går i overgang og han får skæg (seriøst babyer vokser hurtigt, er bange for, at jeg en dag blinker og han så pludselig ikke er barn længere).
 • At nyde naturen og det milde vejr.

 

Er der noget jeg har glemt på min liste?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

 • Karina

  Efterår er min ynglings årstid. Kan ikke udelukke at det fordi jeg har fødselsdag om efteråret 🙂 Men ellers de lidt kolde, men solrige dage, hvor man kan gå en rigtig dejlig tur, og mærke det sidste varme fra solen. De flotte farver som fylder naturen. Er dog ikke så tosset med at det er mørkt når jeg stå op i hverdagene 🙁

  Iøvrigt det der med babyer vokser hurtigt, det kan jeg kun give dig rart. Synes lige jeg er blevet moster, og nu kan drenge næsten gå, spise selv og bliver et år om meget kort tid. For fanden har jo lige siddet med ham nyfødt i mine arme på sygehuset…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #55