suppesøndag

dobbelt syg og jublende lykkelig

 photo collage_zps0f69c0bc.jpg

Bloggen har ligget stille hen i over en uge. Det er for vildt! Dette er ikke det sædvanlige ‘jeg har haft for travlt med mit spændende liv og fik derfor ikke blogget’ indlæg. Tværtimod. Både jeg og min pc har været ramt af sygdom. Så livet har været alt andet end spændende.

Hvad pc’en har været ramt af vides ikke. Jeg har langet mig en god efterårs flue til mig. Hvad jeg derimod ved er, at min helt egen alt-mulig-mand netop har reddet min computer (jeg var tæt på at kaste den ud af vinduet – den opførte sig som et barn i trodsalderen, nej, faktisk værre). Men nu er jeg tilbage. Det er lige til at blive helt glad af – selvom snot og hovedpine modvirker glæden lidt – for jeg er nemlig stadig ikke selv helt på toppen. Tror desværre ikke en software opdatering kan hjælpe på min sygdom, men vil prøve med lidt te og min varme dyne. Jeg kan fortælle jer én ting efter dette! Det har i sandhed været træls at ligge syg uden pc. Så finder man pludselig ud af hvor meget man bruger sådan en til at se tv på osv. Eller måske er det bare mig, der gør det?

Inden pc’ens sygdom ramte nåede jeg at love jer noget hokkaido græskar suppe og noget sjov fakta om bloggen. Det kommer snarest muligt, begge indlæg var næsten færdigskrevet inden så sidste hånd skal lige lægges på dem. Håber I stadig læser med selvom jeg har ladet jer i stikken så længe.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

suppesøndag